Triunghiul Bermudelor

Cu totii am auzit numeroasele povesti legate de misteriosul Triughi al Bermudelor. Pe mine ma trec fiori pe sina spinarii doar cand ma gandesc la lucrurile stranii ce se petrec acolo, dar pe voi? Nu v-ati gandit niciodata sa traiti pe pielea voastra experienta despre care vorbeste atata lume?

 

M-am gandit ca aceasta ar fii cu siguranta una din locatiile ce le-as alege pentru o vacanta inedita, cu adevarat de neuitat!

Imagine similară

 

Întrebările privind triunghiul care înghite nave, avioane şi oameni încă îşi aşteaptă răspunsurile. Multe nave şi avioane au dispărut în acest spaţiu, s-au întâmplat dezastre şi au apărut multe teorii cu privire la zona dintre Bermuda, Puerto Rico şi Miami. De la variaţiile busolei şi ale curenţilor, la valuri misterioase şi erori umane, dar şi teorii ale conspiraţiei, toate posibile, dar nici una dovedită.

Asadar, daca esti o fire justitiara si esti mereu in cautarea adevarului, sau pur si simplu iti place sa deslusesti mistere, Triunghiul Bermudelor este destinatia perfecta!

Ai curaj sa traiesti pe pielea ta o astfel de experienta?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s